Registruotis

Miostruktūruojantis veido masažas

Miostruktūruojančio (peroralinio) masažo metodika unikali tuo, kad masaže didžiulis dėmesys skiriamas kiekvieno veido raumens funkcinei ypatybei. Procedūra gali tapti logišku papildymu bet kuriai veido programai. Kompleksinio panaudojimo požiūriu, procedūros efektyvumas lyginamas su plastine operacija. Tai pasiekiama visapusiško poveikio veido raumenims dėka, kai meistras neprasiskverbdamas  į burnos ertmę dirba tarp skruosto ir dantenų.

Klasikiniame veido masaže poveikis į raumenį atliekamas tam tikrame paviršiuje pagal klasikines linijas mažiausiu odos tempimo būdu dėl ko raumuo visiškai nedalyvauja. Peroralinio masažo technikos dėka raumens pluoštas  apimtas pilnai ir priklausomai nuo funkcijos yra tonizuojamas arba atpalaiduojamas.

 

Masažo išskirtinumas ir nauda:

-Itin malonus jausmas masažo metu;

-Išmasažuojama kiekviena raumenų grupė, raumenys masažuojami ir iš gleivinės pusės, todėl masažas ypač subtilus apjungiantis paviršinį ir giliųjų raumenų masažą;

-Po pirmo seanso jaučiamas stiprus pakeliamasis (liftinguojantis) efektas; matomas ryškesnis veido ovalas, jaučiamas odos elastingumas.

 

Veidą sudaro keletas funkcinių elementų: oda, poodinis  riebalinis sluoksnis, raumenys turintys tam tikras savybes ir atliekantys tam tikras funkcijas. Veido raumenų pluoštai prasideda nuo kaulo, o kitas galas įsipina į odą, tuo pačiu sukuria mimiką ir tam tikrą  išorinį veido ovalą.

Mimikos raumenys skirstomi į funkcines grupes pagal juoko raumens (musculus risorius) padėtį.  Raumenys esantys aukščiau juoko raumens: raumuo keliantis viršutinę lūpą, mažasis skruostikuolio raumuo, didysis skruostikaulio raumuo, skruosto raumuo,  vadinami raumenys – „pakelėjai“, o visi raumenys esantys žemiau juoko raumens, nuleidžiantys burnos kampą, raumuo nuleidžiantis apatinę lūpą, pasmakrio raumuo atlieka  raumenų – „nuleidėjų“ funkciją.

Senstančio veido išraiška – tai visiems  žinomas nusileidusių  skruostų vaizdas – viršutinės raumenų grupės atsipalaidavimas ir apatinės raumenų grupės tonusas –  pariesta pasmakrė  ir suspaustas žiedinis burnos raumuo.

Siekiamybė yra jaunas veidas – tai  skruostų tonusas ir atpalaiduota lygi pasmakrė.

Trumpais ir greitais judesiais tonizuojama viršutinė raumenų grupė, kai  pasiekiamas jauninantis efektas, ilgais ir lėtais judesiais atplaiduojama apatinė raumenų grupė, pašalinama senstanti pasmakrė.

Pradiniame masažo etape atliekamas skruostų limfodrenažas, po to sanacija, tuo pačiu veido raumenys išlaisvinami nuo sąstingių, pagerėja kraujotaka ir limfotaka. Po to atliekamas poveikis į raumenis iš vidaus nuo dantenų pusės. Technika užbaigiama papildoma procedūra skirta perorbitalinei ir kaktos  sritims.

 

Mokymų metu taip pat mokysimės:

Veido raumenų diagnostikos (nustatyti silpniausias raumenų grupes, limfotakos sutrikimus, poodžio būklę).

 

MOKYMŲ INFORMACIJA
Dėstytoja Larisa Kaibirova
Trukmė 2 dienos (20 ak. val.)
Laikas (preliminarus) 10:00-17:00
Kaina 320 Eur

Mokymai vyksta rusų kalba. Jeigu reikalingas vertėjas į lietuvių kalbą, registruojantis paminėkite.

Tiksli mokymų vieta ir patikslintas laikas pranešamas užsiregistravusiems ir patvirtintiems mokymų dalyviams likus 5-7 dienoms iki mokymų pradžios.

Baigus kursus išduodamas sertifikatas anglų kalba. Mokymų valandos neskirtos licenzijavimui. Mokymai nesuteikia masažuotojo profesijos ar kvalifikacijos.

Trukmė: 20 ak. val.