Registruotis

KOBIDO veido masažas

KOBIDO veido masažas tai viena mėgstamiausių ir populiariausių veido masažo technikų. Šio masažo tikslas – suteikti bei išlaikyti sveikatą, energiją, jaunystę ir grožį. Masažas apima kaklo, sprando, veido ir galvos sritis, tačiau daro įtaką visam kūnui.

Veide yra itin daug akupunktūros gyvybinių meridianų, vidaus organų taškų, kurių stimuliacijai ir buvo sukurta KOBIDO technika. Tai japonų medicinos ir skirtingų manualinės terapijos technikų (anma ir akupunktūros), taškinio ir limfodrenažinio masažo derinys.

KOBIDO sukūrė senovės Japonijos samurajai, norėdami atkurti ir palaikyti tiek fizinę, tiek psichinę savo pusiausvyrą prieš kiekvieną mūšį. KOBIDO kaip masažas pradėtas praktikuoti nuo 1472 m., kuomet tuometinė imperatorienė pareikalavo gydymo, kuris puoselėtų ir išlaikytų jos neblėstantį grožį, o taip pat savo poveikiu prilygtų samurajams būdingai jėgai ir ištvermei. Šis masažas buvo laikomas amžinos jaunystės eliksyru ir išimtinai atliekamas tik imperatoriškos šeimos atstovams.

KOBIDO masažo poveikis:

  • Oda tampa elastingesnė, stangresnė.
  • Sumažėja raukšlelių gylis;
  • Odai suteikiamas skaistumas;
  • Oda išvaloma ir detoksikuojama;
  • Atkuriamas odos drėgmės balansas;
  • Atpalaiduojamas veido raumenynas.

 

Reguliariai taikant KOBIDO veido masažą oda tampa lygesnė, stangresnė ir skaistesnė.

 

Dėstytojos Ramunės Skurkienės atliekamas KOBIDO veido masažas.

 

MOKYMŲ INFORMACIJA
Dėstytoja Ramunė Skurkienė
Trukmė 3 dienos (30 ak. val.)
Laikas (preliminarus) 10:00-17:00
Kaina 490 Eur

Tiksli mokymų vieta ir patikslintas laikas pranešamas užsiregistravusiems ir patvirtintiems mokymų dalyviams likus 5-7 dienoms iki mokymų pradžios.

Baigus kursus išduodamas ISPADO sertifikatas. Mokymų valandos neskirtos licenzijavimui. Mokymai nesuteikia masažuotojo profesijos ar kvalifikacijos.

 

Artimiausios mokymų datos

 

Trukmė: 30 ak. val.